BIM Engineering

Tijdens alle fasen van het ontwerpproces kan ik het bouwkundig modelleerwerk uitvoeren in Revit volgens de laatste richtlijnen, zoals de Basis ILS.


BIM Coördinatie

Om in een project goed samen te kunnen werken en een foutloos model te maken moet dit werk gecontroleerd worden. Zowel voor de eigen disciplines als voor het integrale model. Ik kan voor u dit gehele traject verzorgen vanaf het SO tot aan de oplevering. De clashcontroles worden gedaan in Navisworks en de clashes worden gecommuniceerd via BIMcollab of BIM360.


BIM Regie

Voordat er in een project goed ”gebimt” kan worden, moeten daarover afspraken gemaakt worden en moet er gecontroleerd worden of al deze afspraken door de verschillende partijen nageleefd worden. Hiervoor wordt direct aan het begin van een project een BIM uitvoeringsplan opgezet met daarin alle richtlijnen voor het samenwerken en de data-uitwisseling van de modellen. Ook zal het CDE (Common Data Environment) ingericht en beheerd moeten worden zodat alle projectleden altijd toegang hebben tot de laatste informatie van het project.


Software

Om alle ontwerp en BIM processen goed te laten verlopen is een gedegen kennis van de verschillende software nodig, voor de projecten die ik doe gebruik ik:

– Revit

– Navisworks

– BIMcollab

– BIM360

– Recap


Algemene voorwaarden

Voor alle werkzaamheden gelden de algemene voorwaarden van de DNR 2011