BIM Engineering

Tijdens alle fasen van het ontwerpproces kan ik het bouwkundig modelleerwerk uitvoeren in Revit volgens de laatste richtlijnen, zoals de Basis ILS.


BIM Coördinatie

Om in een project goed samen te kunnen werken en een foutloos model te maken moet dit werk gecontroleerd worden. Zowel voor de eigen disciplines als voor het integrale model. Ik kan voor u dit gehele traject verzorgen vanaf het SO tot aan de oplevering. De clashcontroles worden gedaan in Navisworks en BIM360.


BIM Regie

Voordat er in een project goed gebimt kan worden, moeten daarover afspraken gemaakt worden en moet er gecontroleerd worden of al deze afspraken door de verschillende partijen nageleefd worden. Hiervoor wordt direct aan het begin een BIM uitvoeringsplan opgezet met daarin alle richtlijnen voor het samenwerken aan een BIM. Ook zal het CDE (BIM360) ingericht en beheerd moeten worden wat steeds vaker de taak van de BIM regisseur wordt.


Software

Om alle ontwerp en BIM processen goed te laten verlopen is een gedegen kennis van de verschillende software nodig, voor de projecten die ik doe gebruik ik;

  • Revit
  • Navisworks
  • BIM360
  • Recap

Algemene voorwaarden

Voor alle werkzaamheden gelden de algemene voorwaarden van de DNR 2011